Om oss

Min önskan att bidra till en bättre värld växte till en ekologisk klimatsmart butik för hela familjen.

Min affärsidé bygger på mitt miljöintresse och vårt ansvar för vad vi  fått och får av moder jord. Jag har alltid haft ett intresse för vår miljö och har gjort vad jag kunnat genom att källsortera, köpa ekologiskt, krav- och rättvisemärkt, ta cykeln istället för bilen m.m.

När jag 2008 blev gravid med min son Elias växte min önskan att bidra till en bättre värld och jag startade en second hand-butik för barn.  Second Chance 4 Life.  Den växte sedan till en ekologisk klimatsmart butik för hela familjen. Efter åtta år har butiken nu bytt plats och skepnad – Elisabeth´s. och finns nu på Järnvägsgatan 17 i Ängelholm  – dock alltid ekoreko.

  • Först och främst tycker jag att vi ska återanvända de kläder som vi växer ur eller väljer bort, men även skor, leksaker, accessoarer mm som vi tröttnar på eller har för mycket utav. ”One girl´s trash is another girl´s treasure”
  • Jag vill erbjuda ekologisk hudvård till oss och våra barn. Produkter som är utan konserveringsmedel, tungmetaller och mineraloljor. Vår hud är ömtålig och därför väljer jag bara produkter som är bra för vår hälsa och miljö.
  • I mitt sortiment hittar du ekologiska underkläder i material som bambuviskos, merinoull, ull/silke o silke. De låter huden andas och förebygger därmed uppkomsten av hudproblem samt genom sina naturliga antibakteriella förmågor.
  • Som Fairtrade ambassadör för Ängelholm väljer jag att erbjuda Fairtrademärkt godis, théer, choklad, tvålar och hantverk m m i butiken. ” Godiset är rättvist – därför godare ”
  • Sortimentet förändras allt eftersom min kunskap utökas samt vad marknaden vill ha så välkommen med önskemål

Jag vill göra vad jag kan för att värna om det vi fått, så att vi med stolthet kan lämna över vår värld till kommande generationer.

Välkommen till Elisabeths.! / Elisabeth Hagert

 

Har du frågor eller vill kontakta oss så maila oss gärna!