TIO ANLEDNINGAR ATT VÄLJA MARIA ÅKERBERG – SVENSK HUDVÅRD

1. Djupgående näring för din hud – framtaget på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister inom området 2. Naturliga ingredienser som huden lätt tar upp 3. Hög kvalitet till ett bra pris 4. Närproducerad hudvård som bidrar till en hållbar utveckling 5. Ger ett långvarigt resultat 6. Ekologiskt – högre näringsvärde 7. För att värna om vår miljö – både innehåll och förpackningar är miljövänliga 8. För din hälsa – huden tar upp allt du smörjer dig med och påverkar underliggande vävnad 9. Säljs av professionella terapeuter som även erbjuder individuella konsultationer 10. Endast ekologiskt och biologiskt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter.

 

Välkommen  in i butiken så hjälper vi dig att hitta rätt hudvårdsserie!

 

  

Läs gärna mer om Maria Åkerberg:

Deep skin organic • Ingredienser • Veganinformation

 

 

 

2008 bestämde sig Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund att satsa på sin dröm om att tillvarata svenska Lapplands örter och bär och förädla dem till lyxig kosmetika. Syskonen har bakgrunder som medicinsk fotvårdare, hudterapeut, massör, spaterapeut, frisör och make up artist. Vi vill värna om natur, djur och människa. Företagets kärnvärden sattes dag ett och dem har de vart trogna. Deras aktiva substanser kommer från fröoljor som utvunnits av blåbär, hjortron och lingon. Namnet Gerd är tillägnat deras mamma Gerd som förädlar det mesta som naturen har att erbjuda.

Syskonen säger om företaget: ”Vi insåg snart att ett av våra många unikum är vår bakgrund. Alla produkter är framtagna från en terapeuts synvinkel om funktionsgrad. Idag vet folk att det finns inga krämer i världen som kan smörja bort rynkor. Anledning till att använda produkter är att återfukta, bevara och skydda, berättar syskonen. Vår filosofi kan låta motsägelsefull – vi vill lära våra konsumenter att använda mindre produkter och de produkter som vi spolar ut i våra avlopp ska ha så minimal påverkan som bara möjligt är på miljön. Årligen spolas 40 ton mikroplaster* ut i östersjön från skönhetsprodukter vilket är helt oacceptabelt. I våra produkter, som ger exfoliering, finns exempelvis 100% nedbrytbara korn som ger samma effekt.” (Text hämtad c/o Gerd).

 

 

Välkommen  in i butiken så hjälper vi dig att hitta rätt hudvårdsserie & hårvård!